Bestil et tilbud på din Greenkeeper pakke

SÅDAN FOREGÅR DET

Vi tager os altid godt af vores kunder og sørger for, at du er informeret hele vejen gennem processen. Se her hvordan det forløber via 4 simple punkter.

Punkt nr. 1

Du skriver til os via formularen

Punkt nr. 2

Vi opmåler din have online

Punkt nr. 3

Vi kontakter dig inden for 48 timer

Punkt nr. 4

Efterfølgende kontaktes du af os inden for 48 timer på telefon, SMS eller E-mail, med en pris på din græsplæne

BESTIL TILBUD PÅ EASY GREEN SERVICEPAKKE HER
Indtast dine informationer herunder.

  Jeg er indforstået med, at Easy-Green må kontakte mig telefonisk, og at mine data behandles iht. Handelsbetingelserne.

  Easy Green gør en forskel for din græsplæne

  Din egen private greenkeeperpakke fra Easy Green. Ved vores 1 besøg lægger vi grundstenene for en flot og grøn græsplæne. Vi udbringer ved 1. besøg vores Cold master gødning, som styrker dit græs og på den måde sikre vi os at vi bekæmper evt. Mos samtidig bekæmper vi dit ukrudt. Og har du nogen bare pletter i plænen eftersås der med markedets bedste rajgræsfrø der hurtigt får lukket hullerne og udligner de små ujævnheder der er. Det eneste du skal gøre efterfølgende, er at klippe dit græs efter vores udleverede individuelle klippevejledning. Ved vores 2 besøg kommer vi og arbejder videre på grundstenene, nu tilfører vi ekstra farve via vores gødning som giver dig en grøn og lækker græsplæne. Vi får bekæmpet det sidste ukrudt og mos. Samtidig eftersås evt. bare pletter der er opstået i takt med ukrudtet er dødt fra 1 besøg. Så giver vi græsset vores Organiske sommergødning som er en slow release gødning som ligger og arbejder i op til 2½ måned. Så får du vores individuelle klippevejledning igen, som du skal følge, så vi opnår det flotte grønne resultat. Ved vores 3 besøg kommer vi og arbejder videre på de 2 foregående besøg nu tilfører vi den sidste luksus som får plænen til at blive til stor misundelse for din nabo, den bliver sund, lækker og grøn og du har nu fået en helt ny græsplæne. Vi giver din plæne luksus løftet, vi sprøjter for evt. ny kommen ukrudt og der eftersås for bare pletter, så giver vi den vores efterårsgødning som forbereder plænen på vinteren, og sørge for du får en græsplæne der er flot og grøn det meste af året. Så får du vores individuelle klippe vejledning som sørger for vi opnår det flotte grønne resultat.

  Prisen på pakken med 3 besøg er fra 495,- pr. besøg

  Priserne afhænger af din plænens størrelse og pakkevalg. Heri udgør arbejdslønnen minimum 60% af fakturaen og kan derfor indberettes som Service fradrag. Det betyder du kan trække min. 20 % fra.

  Vores servicepakker indeholder følgende:

  • 3 besøg, kan ændres til færre besøg.
  • Vi giver din græsplæne prima gødning 
  • Vi bekæmper ukrudt og mos i din plæne
  • Eftersåning af bare pletter
  • Easy Greens klippevejledning efter hvert besøg
  • Vejledninger og gode råd via vores website
  • Vildblomsterfrø udleveret
  • Ekstra græspakke til egen eftersåning.

  Hvorfor skal du vælge Easy Green?

  Easy Greens greenkeepere har mange års praktisk erfaring inden bekæmpelse af usunde plæner. Desuden har vi arbejdet for forskellige virksomheder og privat personer, som har fået en bedre og sundere og meget grønnere græsplæne. 

  +25

  Års Greenkeeper erfaring  Vi deler gerne ud af vores viden, se vores vejledninger her eller ring for hjælp 70 60 10 56

  Til top