1 Besøg – fundamentet for en Økologisk Græsplæne

Ved vores første besøg støber vi det holdbare fundament for din nye, sunde og flotte græsplæne. Vi bruger vores eget specialudviklet ALL Organic Gødning som giver din plæne styrke og farve og samtidig sikre vi at dit mos bliver svækket. Du får en flot grøn græsplæne med masser af biodiversitet, du beholder dit ukrudt samtidig med du forbedre forholdene for insekterne. Vi gør det vilde vildere. Har du nogen bare pletter i plænen eftersås disse med vores coatet organiske græsfrø. Når vi er færdige med at behandle din plæne, overlader vi dig med én simpel opgave – nemlig at du skal følge vores udleveret individuelle klippevejledning, som vi har tilpasset til din græsplæne. Vi udleverer samtidig en græsfrø æske med vejledning så du kan efterså evt. nye bare pletter i takt med mosset bliver svækket. Du modtager samtidig vores håndbog med gode råd og vejledninger som er nemme at følge.

Klip græs – og oplev forskellen

Ja – du læste rigtigt. Det eneste, du skal nu, er at slå græs. Efter vores første besøg har vi udleveret en individuel klippevejledning, der er tilpasset netop din græsplæne. Her er det beskrevet, hvor ofte du skal klippe plænen, og med hvilken indstilling det skal gøres. Følger du vores anbefaling, vil du løfte resultatet et niveau op.

2 Besøg – Duften af Økologi og Blomster

På det 2. besøg lægger vi den sidste finish på din græsplæne, som vil få den til at se grønnere ud. Vi anvender en nøje udvalgt og testet Øko Micro Master-gødning, bestående af duftende hønse lort fra danske økologiske æggende liggende høns, som forbedrer Micro livet i jorden betydeligt, styrker græsset og dermed frembringer en smuk naturlig grøn farve på græsset, med blomster (ukrudt ) indimellem så der føde til bierne og sommerfugle. Vi eftersår eventuelle bare pletter. Desuden modtager du en ny klippevejledning som er gældende for resten af sæsonen.

Nyd din Flotte Økologiske græsplæne til vi ses igen

Du skal nu bare nyde din flotte organiske græsplæne. Du skal dog stadig følge vores klippevejledning. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. Ellers på gensyn til næste sæson.

Til top