1. besøg – fundamentet for en flot græsplæne

Ved vores første besøg støber vi det holdbare fundament for din nye, sunde og flotte græsplæne. Vi bruger vores specialudviklet High End Gødning som styrker græsset og sikre at dit mos og ukrudt bliver bekæmpet. Har du nogen bare pletter i plænen eftersås disse med vores Super Grow græsfrø det er noget af det bedste der findes på markedet. Når vi er færdige med at behandle din plæne, overlader vi dig med én simpel opgave – nemlig at du skal følge vores individuelle klippevejledning, som vi har tilpasset til din græsplæne. Vi udleverer samtidig en græsfrø æske med vejledning så du kan efterså evt. nye bare pletter i takt med ukrudt eller mos forgår. Du modtager samtidig vores håndbog med gode råd og vejledninger som er nemme at følge.

Klip dit græs – og se forskellen

Så nemt er det: Det eneste, du skal gøre fremad, er at slå dit græs. Du modtog ved første besøg vores udleveret individuelle klippevejledning, som vi har tilpasset til din græsplæne. Her har vi beskrevet, hvor ofte du skal klippe og i hvilken højde du skal klippe i. Når du følger vores vejledning, vil du selv være, med til at opnå et lækkert resultatet. Der vil gå ca. 3-4 uger, så vil du se at der begynder at komme ændringer i din græsplæne.

  1. besøg – Grøn med grønt på.

På vores 2. besøg sørger vi for at give græsplænen det ekstra, som vil få den til at se grønnere ud end nogensinde før. Her anvender vi vores All Organic gødning, som er en slowrelease organisk gødning som ligger og gøder i ca. 2 måneder og samtidig forbedrer jordforholdene for græsset. Vi bekæmper samtidig det ukrudt, som måtte være spiret siden vores første besøg og vi eftersår eventuelle bare pletter. Vi afleverer så vores sidste klippevejledning som dækker resten af sæsonen.

Nu skal du bare nyde din grønne græsplæne

Du skal nu bare nyde din græsplæne. Du skal dog stadig følge vores klippevejledning. Du er også altid velkommen til at kontakte os, hvis der opstår spørgsmål. Ellers på gensyn til næste sæson.

Til top