Rotte- og musefælde automatisk Giftfri Human

1,450.00 DKK

Dyrene tiltrækkes af duften fra det ugiftige lokkemad. Når dyret stikker hovedet op i fælden efter lokkemaden, aktiveres Co2-patronen og slår dem ihjel med det samme på human vis.

Gasbeholderen kan skyde ca. 24 gange før den skal skiftes.

Goodnature® Rotte- og musefælde er udstyret med en digital aktiveringstæller, som giver dig besked om, hvor mange rotter/mus, der er blevet slået ihjel.

Automatisk

Få smæk for skillingen! Vores Rotte- og musefælde genlades automatisk hele 24 gange pr gasbeholder og kræver derfor ikke konstant overvågning. Lokkemaden skal du heller ikke bøvle med, da den særlige automatiske pumpe, sørger for at der er frisk lokkemad i fælden i hele 6 måneder.

Human

Dyreværnsloven siger, at dyr skal aflives så hurtigt og så smertefrit som muligt –også rotter og mus. Dette krav lever Rotte- og musefælden helt op til! Aflivningen foregår så effektivt, at fælden har opnået en certificering for ”human aflivning” ved den New zealandske komite NAWAC.

Altid igang

Hvis en traditionel smækfælder skal være til nogen nytte, skal du bruge en masse tid på at overvåge, tømme, påfylde lokkemad og genlade. Alt det mas slipper du for med vores fælde, da den er så automatiseret, at den bare kræver et hurtigt kig og en simpel påfyldning i ny og næ.

Kan bruges af alle

Det kræver hverken særlige tilladelser eller højere teknisk viden, at sætte fælden op. Rotte- og musefælden kan derfor bruges af alle og så er den ekstrem nem at bruge.

Robust og enkelt design

Da rotter og mus udgør et problem både ude og inde, så skal vores fælde selvfølgelig også kunne fungere alle steder. Derfor er rotte- og musefælden udført i et robust og enkelt design, der både tåler det åbne lands regn og rusk, men også kan placeres i et snævert hjørne i en bygning.

Vægt på sikkerhed

Enhver form for skadedyrskontrol medfører en vis risiko for utilsigtede skader på mennesker, miljø eller andre dyr. Med vores Rotte og- musefælde har vi med det automatiske og målrettede design, samt den helt giftfrie aflivningsteknik, bestræbt os på at gennemtænke alle detaljer, så du undgår uheld. Følg blot brugsanvisningen nøje, så er risikoen for skader minimal og sikkerheden i top.

Sådan monterer du Goodnature® Rotte- og musefælde:

Fælden leveres med et monteringsbeslag, som er nemt at montere på f.eks. et træ eller en træstolpe.

Lokkemaden sættes i og en patron spændes i fælden (der medfølger to patroner og en lokkemad), og tælleren aktiveres – så er fælden klar til brug. Vi anbefaler, at du smører en smule af lokkemaden ud på f.eks. træværket i nærheden af fælden for at lokke skadedyrene til.

Indhold i pakken:

  • 1 stk Fælde
  • 1 stk Monteringsbeslag
  • 3 stk Tags med lokkemad der bruges til at finde det bedste sted at hænge fælden op
  • 2 stk Gaspatroner, der hver giver 24 skud (mulighed for 48 ”drab”)
  • 1 stk Automatisk lokkemadspumpe, fyldt med nok lokkemad til 6 måneders brug
  • 1 stk Vandtæt digital tæller, så du kan følge med i hvor mange skud fælden har affyret, og dermed hvornår gaspatronen skal skiftes. Batteriet i tælleren har en forventet levetid på op til 5 år

12 på lager

Kategorier: ,

Beskrivelse

  • Giftfri og utrolig effektiv muse- og rottefælde

    Goodnature® Muse- og rottefælde, slår automatisk 24 rotter/mus ihjel – en efter en.

Yderligere information

Vægt 1 kg
Størrelse 20 × 10 × 5 cm