Råd og vejledning

Vejledning til efterår – vinter

Tidligere blev oktober betegnet som starten af efteråret hvor den sidste klipning blev foretaget, men grundet klimatiske ændringer, er der vækst i græsset året rundt. Af denne grund anbefaler vi et plænen klippes med jævne mellemrum vinteren over ved den højst mulige indstilling af skæret.

Det er vigtigt for plænens kvalitet at maskine og skær rengøres og slibes kontinuerligt igennem hele året. HUSK at indstille klipningen af plænen i tørkeperioder.

Normalt skal græsslåningen sidste gang ske i oktober måned. Hvis efteråret er lunt, kan det nogle gange komme på tale at slå plænen helt ind i begyndelsen af november måned. Som tommelfingerregel kan du nogenlunde gå ud fra, at sidste græsslåning falder sammen med slutningen af børnenes efterårsferie. Som udgangspunkt skal du stoppe når temperaturene er på 6-7 grader, da græsset stopper med at gro.

Husk også at rive bladene af plænen for at undgå sneskimmel hen over vinteren. Sørg også for ikke at slå græsplænen som en golfbane sidste gang i løbet af sæsonen ved græsslåningen. 

Leder du efter vejledning og råd på andre områder? Kig her og find et andet emne om plænepleje

Velkommen til Easy Green

Med EASY-GREEN som din private Greenkeeper, skal du ikke bekymre dig om din Græsplæne længere. Det eneste du skal gøre er at sørge for at klippe dit græs i den anbefalede højde, den får du udleveret af Easy-green teamet når vi har kommer hos dig.

Her på vores hjemmeside finder du easy-green´s øvrige råd og vejledninger til at få en sund og lækker græsplæne. 

Vi står på mål for resultatet.

Kontaktinfo

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved

Læs info om privatlivspolitik og cookies her