Råd og vejledning

Vi anbefaler robotplæneklipperen

Vi anbefaler til enhver tid at bruge en robotplæneklipper, idet den efterlader et minimalt afklip, presset på plænen minimeres idet maskinen vejer mindre end de andre alternativer på markedet. Uanset hvilken type klipper du har, skal følgende gøres kontinuerligt for at øge maskinens effekt og holdbarhed i forbindelse med

Produktfordele

  • Bioklip med dobbelt knivsystem
  • Enkel betjening via LCD display
  • Skridsikre gummibelagte hjul klarer stigninger op til 35%
  • Integreret sensorteknologi for maksimal sikkerhed
  • Programmering sikrer pålidelig drift i kompleks terræn
  • I Holder den perfekte klippe højde.

Vedligeholdelse

  • Maskinen rengøres
  • Skærene rengøres
  • skærene slibes

Gå til vores bestilling for at købe en robotklipper bestil 

Der anvendes ingen olie eller benzin. Vores Robotklippere fungerer med et ydelsesstærkt li-ion-batteri. (2,9 Ah / 25,2 V). Der afgives ingen udstødningsgasser.

Knivene kan godt risikere at skal skiftes oftere end en gang om året, det kommer an på hvor mange grene, sten, kødben fra hunden eller lignende man har på sin plæne. Men har man købt en ordenlig robotplæneklipper og dette også den eneste ekstra udgift der er på den. Og så er du sikker på altid at have en glad robotplæneklipper sæson efter sæson.

 

Der er mange fordele ved at anvende en robotplæneklipper

Leder du efter vejledning og råd på andre områder? Kig her og find et andet emne om plænepleje

Cylinderklipper

Den klassiske håndskubber

Er din nuværende græsklipper en håndskubber med cylinder, anbefaler vi, at du køber en ny robot græsklipper, det er svært at holde græsplænen flot med en håndskubber, hvor man trækker frem og tilbage på plænen.

Plæneklippere med motor

Plænetraktor

Er din nuværende græsklipper en plænetraktor og har du en have på under 1000 m2 så er det over kill, da den er alt for tung til en privat have, hvor den vil efterlade ujævnheder og derfor også ulige klipning. Så vi kan igen kun anbefale en robotklipper.

Motorklipper

Vi kan kun råde vores kunder til at købe en robotplæneklipper. Er det ikke muligt, grundet hund eller for bakket have, kan du købe en motorklipper med aftagelig opsamler. 

Velkommen til Easy Green

Med EASY-GREEN som din private Greenkeeper, skal du ikke bekymre dig om din Græsplæne længere. Det eneste du skal gøre er at sørge for at klippe dit græs i den anbefalede højde, den får du udleveret af Easy-green teamet når vi har kommer hos dig.

Her på vores hjemmeside finder du easy-green´s øvrige råd og vejledninger til at få en sund og lækker græsplæne. 

Vi står på mål for resultatet.

Kontaktinfo

© Designet af Plico A/S, All Rights Reserved

Læs info om privatlivspolitik og cookies her